Νέα προϊόντα

Λουλούδια Υπάρχουν 21 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 21 από 21 αντικείμενα
 • Τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι πάντα τα πιο περιζήτητα. Αποτελούν μια κλασική επιλογή που σε συνδυασμό με το γυψόφυλλο που προσθέτουμε, δημιουργούν κομψές ανθοδέσμες. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα αμπαλάρονται για δώρο μαζί με γυψόφυλλο σε ύφασμα και δίχτυ ή τούλι. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ δεν εκτελούνται.

  Τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι πάντα τα πιο περιζήτητα....

  2,00€
  Σε Απόθεμα
 • Τα λευκά τριαντάφυλλα είναι τα πιο αριστοκρατικά και ταυτίζονται συνήθως με τα αγνά αισθήματα. Σε συνδυασμό με το γυψόφυλλο που προσθέτουμε δημιουργούν πάντα ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα. Τα λευκά τριαντάφυλλα αμπαλάρονται για δώρο με ύφασμα και δίχτυ. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ δεν εκτελούνται.

  Τα λευκά τριαντάφυλλα είναι τα πιο αριστοκρατικά και...

  2,00€
  Σε Απόθεμα
 • Τα τριαντάφυλλα Diamond είναι μια ιδιαίτερη απόχρωση του ροζ και προτιμάται για ξεχωριστές και ρομαντικές ανθοδέσμες. Αμπαλάρονται για δώρο μαζί με γυψόφυλλο. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ δεν εκτελούνται.

  Τα τριαντάφυλλα Diamond είναι μια ιδιαίτερη απόχρωση του ροζ...

  2,00€
  Σε Απόθεμα
 • Τα φούξια τριαντάφυλλα είναι μία επιλογή που σίγουρα θα δώσει ένα χαρούμενο τόνο στον χώρο σας. Αμπαλάρονται για δώρο μαζί με γυψόφυλλο σε ύφασμα και δίχτυ. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ δεν εκτελούνται.

  Τα φούξια τριαντάφυλλα είναι μία επιλογή που σίγουρα θα δώσει...

  2,00€
  Σε Απόθεμα
 • Τα σαμπανί τριαντάφυλλα είναι τα πιο φινετσάτα χρωματικά τριαντάφυλλα. Σε συνδυασμό με το γυψόφυλλο που προσθέτουμε δημιουργούν σικάτες ανθοδέσμες και συνθέσεις για όλες τις περιστάσεις. Τα σαμπανί τριαντάφυλλα αμπαλάρονται για δώρο με ύφασμα και δίχτυ. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ δεν εκτελούνται.

  Τα σαμπανί τριαντάφυλλα είναι τα πιο φινετσάτα χρωματικά...

  2,00€
  Σε Απόθεμα
 • Τα πορτοκαλί τριαντάφυλλα αποτελούν μία πρωτότυπη εναλλακτική αν θέλετε να ξεφύγετε από το κλασικό κόκκινο χρώμα. Σε συνδυασμό με το γυψόφυλλο που προσθέτουμε δημιουργούν ζωηρές χρωματικά ανθοδέσμες και συνθέσεις. Τα πορτοκαλί τριαντάφυλλα αμπαλάρονται για δώρο με ύφασμα και δίχτυ. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15...

  Τα πορτοκαλί τριαντάφυλλα αποτελούν μία πρωτότυπη εναλλακτική...

  2,00€
  Σε Απόθεμα
 • Τα κίτρινα τριαντάφυλλα αντιπροσωπεύουν τον ενθουσιασμό και την ευτυχία.  Τα κίτρινα τριαντάφυλλα αμπαλάρονται για δώρο μαζί με το γυψόφυλλο σε ύφασμα και δίχτυ. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ δεν εκτελούνται.

  Τα κίτρινα τριαντάφυλλα αντιπροσωπεύουν τον ενθουσιασμό και...

  2,00€
  Σε Απόθεμα
 • Τα ροζ τριαντάφυλλα με το απαλό τους χρώμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ευγένεια και την λεπτότητα. Σε συνδυασμό με το γυψόφυλλο που προσθέτουμε δημιουργούν ανθοδέσμες και συνθέσεις γεμάτες χάρη. Τα ροζ τριαντάφυλλα αμπαλάρονται με γυψόφυλλο σε ύφασμα και δίχτυ. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ δεν...

  Τα ροζ τριαντάφυλλα με το απαλό τους χρώμα είναι άρρηκτα...

  2,00€
  Σε Απόθεμα
 • Τα λευκά χρυσάνθεμα χρησιμοποιούνται σε κάθε περίσταση και ομορφαίνουν τον χώρο που τοποθετούνται. Αμπαλάρονται για δώρο με ύφασμα και δίχτυ. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ δεν εκτελούνται.

  Τα λευκά χρυσάνθεμα χρησιμοποιούνται σε κάθε περίσταση και...

  1,50€
  Σε Απόθεμα
 • Τα μωβ χρυσάνθεμα ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο χρώμα τους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε περίσταση. Αμπαλάρονται για δώρο με ύφασμα και δίχτυ. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ δεν εκτελούνται.

  Τα μωβ χρυσάνθεμα ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο χρώμα τους και...

  1,50€
  Σε Απόθεμα
 • Τα κίτρινα χρυσάνθεμα δίνουν τόνο ζωντάνιας και χαράς στον χώρο που τοποθετούνται και φωτίζουν το γύρω περιβάλλον. Αμπαλάρονται για δώρο με ύφασμα και δίχτυ. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ δεν εκτελούνται.

  Τα κίτρινα χρυσάνθεμα δίνουν τόνο ζωντάνιας και χαράς στον...

  1,50€
  Σε Απόθεμα
 • Τα μπορντώ χρυσάνθεμα έχουν κλασική ομορφιά και δίνουν μια ιδιαίτερη καλαίσθητη νότα στον χώρο που τοποθετούνται. Αμπαλάρονται για δώρο με ύφασμα και δίχτυ. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ δεν εκτελούνται.

  Τα μπορντώ χρυσάνθεμα έχουν κλασική ομορφιά και δίνουν μια...

  1,50€
  Σε Απόθεμα
 • Η δημοτικότητα των λίλιουμ οφείλεται στα εντυπωσιακά λευκά άνθη τους καθώς στολίζουν τα βάζα μας και προσθέτουν μια ευχάριστη πινελιά στο χώρο μας. Τα μεγάλα άνθη που έχουν, σε συνδυασμό με το γυψόφυλλο που προσθέτουμε δημιουργούν πάντα εντυπωσιακές ανθοδέσμες και μπουκέτα. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ δεν...

  Η δημοτικότητα των λίλιουμ οφείλεται στα εντυπωσιακά λευκά...

  3,00€
  Σε Απόθεμα
 • Η δημοτικότητα των λίλιουμ οφείλεται στα εντυπωσιακά πορτοκαλί άνθη τους, καθώς στολίζουν τα βάζα μας και προσθέτουν μία ευχάριστη πινελιά στον χώρο μας. Τα μεγάλα τους άνθη σε συνδυασμό με το γυψόφυλλο που προσθέτουμε δημιουργούν πάντα εντυπωσιακές ανθοδέσμες. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ δεν εκτελούνται.

  Η δημοτικότητα των λίλιουμ οφείλεται στα εντυπωσιακά πορτοκαλί...

  3,00€
  Σε Απόθεμα
 • Η δημοτικότητα των λίλιουμ οφείλεται στα εντυπωσιακά κίτρινα άνθη τους καθώς στολίζουν τα βάζα μας και προσθέτουν μια ευχάριστη πινελιά στο χώρο μας. Τα μεγάλα άνθη που έχουν, σε συνδυασμό με το γυψόφυλλο που προσθέτουμε δημιουργούν πάντα εντυπωσιακές ανθοδέσμες και μπουκέτα. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ...

  Η δημοτικότητα των λίλιουμ οφείλεται στα εντυπωσιακά κίτρινα...

  3,00€
  Σε Απόθεμα
 • Η δημοτικότητα των λίλιουμ οφείλεται στα εντυπωσιακά μπορντώ άνθη τους καθώς στολίζουν τα βάζα μας και προσθέτουν μια ευχάριστη πινελιά στο χώρο μας. Τα μεγάλα άνθη που έχουν, σε συνδυασμό με το γυψόφυλλο που προσθέτουμε δημιουργούν πάντα εντυπωσιακές ανθοδέσμες και μπουκέτα. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ...

  Η δημοτικότητα των λίλιουμ οφείλεται στα εντυπωσιακά μπορντώ...

  3,00€
  Σε Απόθεμα
 • Οι ζέρμπερες είναι εντυπωσιακά λουλούδια που θυμίζουν γιγάντιες μαργαρίτες. Η ζέρμπερα μπορεί να συνδυαστεί με πολλά λουλούδια όπως το τριαντάφυλλο και το λίλιουμ και να δημιουργήσουν υπέροχες ανθοσυνθέσεις. Όλα τα είδη αμπαλάρονται για δώρο. Ελάχιστο κόστος συνολικής παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ δεν εκτελούνται.

  Οι ζέρμπερες είναι εντυπωσιακά λουλούδια που θυμίζουν...

  1,50€
  Σε Απόθεμα
 • Οι ζέρμπερες είναι εντυπωσιακά λουλούδια που θυμίζουν γιγάντιες μαργαρίτες. Η ζέρμπερα μπορεί να συνδυαστεί με πολλά λουλούδια όπως τα τριαντάφυλλα και το λίλιουμ και να δημιουργήσουν υπέροχες ανθοσυνθέσεις. Όλα τα είδη αμπαλάρονται για δώρο. Ελάχιστο κόστος συνολικής παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ δεν εκτελούνται.

  Οι ζέρμπερες είναι εντυπωσιακά λουλούδια που θυμίζουν...

  1,50€
  Σε Απόθεμα
 • Οι ζέρμπερες είναι εντυπωσιακά λουλούδια που θυμίζουν γιγάντιες μαργαρίτες. Η ζέρμπερα μπορεί να συνδυαστεί με πολλά λουλούδια όπως το τριαντάφυλλο και το λίλιουμ και να δημιουργήσουν υπέροχες ανθοσυνθέσεις. Αμπαλάρονται για δώρο μαζί με γυψόφυλλο με ύφασμα και δίχτυ. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ δεν...

  Οι ζέρμπερες είναι εντυπωσιακά λουλούδια που θυμίζουν...

  1,50€
  Σε Απόθεμα
 • Οι ζέρμπερες είναι εντυπωσιακά λουλούδια που θυμίζουν γιγάντιες μαργαρίτες. Η ζέρμπερα μπορεί να συνδυαστεί με πολλά λουλούδια όπως το τριαντάφυλλο και το λίλιουμ και να δημιουργήσουν υπέροχες ανθοσυνθέσεις. Αμπαλάρονται για δώρο μαζί με γυψόφυλλο με ύφασμα και δίχτυ Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ δεν...

  Οι ζέρμπερες είναι εντυπωσιακά λουλούδια που θυμίζουν...

  1,50€
  Σε Απόθεμα
 • Ο Λυσίανθος είναι από τα πιο κομψά λουλούδια. Όταν τα μπουμπούκια του ανθίσουν δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ στο χώρο σας. Μπορεί να συνδυαστεί με πολλά ήδη λουλουδιών και να δώσει έναν εκλεπτυσμένο τόνο στην ανθοδέσμη. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 15 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ δεν εκτελούνται.

  Ο Λυσίανθος είναι από τα πιο κομψά λουλούδια. Όταν τα...

  3,00€
  Σε Απόθεμα
Προβάλλονται 1 - 21 από 21 αντικείμενα